0479 32 07 82

Duurzame herstelling van uw centrale verwarming
Snelle en efficiënte interventie

Dringende behoefte aan een herstelling van uw boiler of centrale verwarming regio Ronse?
Heeft u een probleem met uw thermostaat? Een heet wateruitval of meer druk? Geeft uw ketel rook af? Wacht niet, want sommige problemen kunnen gevaarlijk zijn voor u en uw huis. Neem onmiddellijk contact op met uw verwarmingsingenieur Ronny Technics. Wij verplaatsen ons binnen een straal van 60 km rond Ronse en we garanderen een antwoord binnen 24 uur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

Diagnose

We voeren een nauwkeurige diagnose uit om de fout te lokaliseren en bieden u een effectieve en duurzame oplossing. We werken aan alle soorten gas- en olie-gestookte ketels, evenals aan hout- of pelletkachels, zelfs als deze niet door ons geïnstalleerd zijn.

Garantie

Als er een probleem optreedt tijdens uw garantieperiode van één jaar na de installatie, betaalt u alleen voor de onderdelen die moeten worden gewijzigd! Afhankelijk van de situatie, voeren wij een gedeeltelijke reparatie of een volledige vervanging van uw ketel uit. We adviseren u altijd over de beste oplossingen, aangepast aan uw budget. Voor het oplossen van ketelproblemen en herstelling van uw centrale verwarming in Ronse, kiest u de snelheid en efficiëntie van Ronny Technics! Bel meteen voor een afspraak!

Vaste prijzen over gans België

Jarenlange ervaring

Erkenningsnummer TV17073-GV02506