Contact

Uw specialist voor de installatie en het onderhoud van uw verwarming.

Uw chauffagist zowel Ronse, Oost-vlaanderen, West -Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Braband : ontdek wat Ronny Technics voor u kan betekenen.

Als u zonder zorgen gebruik wilt maken van de beste verwarmingstoestellen, dan kunt u een beroep doen op Ronny Technics, uw chauffagist  in  Ronse, maar ook in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams Braband en Antwerpen en de provincie henegauwen. Wij onderhouden en herstellen al uw verwarmings-toestellen: centrale verwarming, boilers, hout- en pelletkachels en schoorstenen hebben voor ons geen geheimen meer.

Al meer dan 15 jaar is Ronny Technics uw specialist in zowel ronse,  Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Braband en Antwerpen. Onze ervaring leert ons dat we zowel voor grote als voor kleine projecten, voor particulieren en bedrijven, een aangepaste en geschikte benadering kunnen bieden. Heeft u een probleem met uw huidige toestel? Dan kunt u steeds bij ons terecht.

Ronny Technics is officieel erkend als technicus voor installaties op gas, mazout en pellets, onder het erkenningsnummer TV17073-GV02506. Ook voor de 5 jaarlijks verplichte verwarmingsaudit bent u op het juiste adres.

Ronny Technics kan ook uw schoorsteen vegen en het verplichte, jaarlijkse onderhoud van uw schoorsteen uitvoeren. Dat komt de veiligheid en de werking van uw verwarmingssysteem ten goede.

Een vogelnest in de schoorsteen ? Bel ons wij halen hem er uit, en zoeken een oplossing dat het niet meer kan gebeuren.

Met Ronny Technics als chauffagist in Ronse en omgeving geniet u van een snelle en efficiënte service aan de beste prijs. Contacteer ons via het contactformulier op deze site voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Wij werken met vaste prijzen over gans België : Ninove, Ternat, Dilbeek, Schepdaal, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek, Lembeek, Sint-Genesius-Rode, Waterloo ...

Contacteer ons!
0479 32 07 82